Звичайне закарпатське село: Ватникам продемонстрували "загниваючу" Україну (відео)

Село Нижню Апшу на Закарпатті поставили в приклад росіянам.

На каналі сайту Youtube Вата Шоу оприлюднено відео зі звичайного села на Закарпатті, в якому українці будують «невеликі будиночки», повідомляють Патріоти України.

"Спеціально для росіян, мій глядач зняв на відео одне з сіл Закарпаття. Можна довго обговорювати процвітає Україна, чи загниває, але бачимо те, що бачимо"– каже автор відео.

Як стверджує автор відео, це не Рубльовка, де живуть російські зірки, це звичайні українці, які заробили своєю працею, будують ось такі "невеликі будинки".

У Нижній Апші діє музей історії та етнографії румун Закарпаття.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...