Здавався слизьким: З'явилися подробиці про затриманого офіцера-зрадника

Екс-офіцер був під підозрою з самого початку роботи в бригаді.

Затриманий екс-офіцер. Фото: СоцмережіЕкс-офіцер 93-й окремої механізованої бригади ЗСУ Олексій Бідусенко, який у 2017 році перейшов на бік «ЛНР», був під підозрою з самого початку роботи в бригаді, повідомляють Патріоти України. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів волонтер Роман Доник.

За його словами, Бідусенко перевели в 93-ю бригаду з військкомату без перевірки. До початку подій на Донбасі зрадник працював в управлінні Служби безпеки України в Луганській області.

«Бригада не може перевіряти, яких людей призначають на ті посади, куди їх надсилає військкомат. У бригаді цей «тіпок» здався слизьким, попередили контрика, а йому самому дали шматок роботи де може бути мінімальна шкода. Контрик сказав: «угу, мутний тип якийсь» і все на цьому», - пише він.

Крім цього, чоловік, вже після того, як перекинувся до бойовиків, перетинав російсько-український кордон.

«Тобто він тут в розшуку по СЗЧ, порушено кримінальну справу за фактом зради і чувак ось так легко проїжджає через кордон в Україну. Це не пов'язано з затриманням. Кордон він проїхав зовсім в тупу. Затримували його вже взагалі люди з ЗСУ, які не мають відношення ні до контррозвідки, ні до погранців», - розповів волонтер.

Нагадаємо, раніше бійці 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» і тактичної групи «Моспино» затримали екс-офіцера ЗСУ Олексія Бідусенко, який переметнувся до терористів «ЛНР» 16 червня 2017 року.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...