"Их нравы": Скрепну балерину Волочкову звинуватили у зґвалтуванні водія

"Гола" правда про Анастасію Волочкову з вуст її колишнього водія та його багатостраждальної дружини шокує всіх.

Волочкова А. Фото: ЗМІ

Волочкова намагалася згвалтувати свого водія-охоронця - в усякому разі він про це заявляє, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

У програмі «Нові російські сенсації» прозвучали скандальні і вельми пікантні одкровення екс-водія Анастасії Волочкової про домагання і сексуальне переслідування з боку відомої балерини. У гучній історії любовно-кримінального трикутника новий приголомшливий поворот. Олександр Скіртач: «Самка богомола. Назвемо речі своїми іменами: самка богомола! Просто готова покористуватися і знищити». Соня Скіртач: «Це така пряма груба бабська помста. Помста йому за те, що він вибрав мене, і помста мені за те, що я краща, ніж вона». Війна балерини з її колишнім водієм б'є всі рекорди за напруженням пристрастей і давно перетворилася в багатосерійну епопею.

У червні минулого року Анастасія Волочкова в ефірі «Нових російських сенсацій» вперше оголила свою найбільшу і свіжу рану. Зірка стверджувала, що стала жертвою альфонса Олександра Скіртача. У відповідь Олександр виправдовувався, що чистий перед законом і вже тим більше перед Анастасією. У жовтні за колишнім водієм зірки прийшли правоохоронці і відвели його «куди слід».

Майже півроку Скіртач нудився в слідчому ізоляторі. Анастасія Волочкова: «Вони у мене натирили стільки грошей, що я думаю, їм вистачить на пару років». Цієї весни фаворита Волочкової несподівано перевели з камери слідчого ізолятора під домашній арешт. Користуючись нагодою, він більше мовчати не став.

Скіртач відверто зізнався, що сам став жертвою зірки, жертвою її сексуальних домагань. Олександр Скіртач: «Вона секс пропонувала ... Казала: ну, відпочинь від своєї сім'ї пару днів, побудь тут ... Сидить навпроти: я тебе хочу! Серйозно ... Ну, а потім знаєте, я від її ж співробітників чітко чув, що всі, хто у неї працював, всі з нею спали». «Гола» правда про Волочкову з вуст її колишнього водія та його багатостраждальної дружини шокує всіх.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...