"Их главный тост - лишь бы не было войны": Казарін про те, за що насправді голосували кримчани на виборах Путіна в Криму (відео)

Жителі Криму, понад усе, прагнуть мати комфортні умови життя.

Ілюстрація. Фото: iPress.ua

Журналіст Павло Каразін на сторінці «Крим. Реалії» у Facebook в своєму відеоблозі розповів про патріотизм кримчан, повідомляють Патріоти України.

Жителі тимчасово окупованого Криму брали участь в нелегітимних виборах президента Росії і голосували за Володимира Путіна не через особливу любов до країни-агресора, а через прагнення мати комфортні умови життя.

"Більшість в Криму - вони не за Росію, вони за холодильник. Ці люди не їздили на" антимайдан ", не сидять в окопах Донбасу, і навіть зміну прапора їм провела російська армія. Тому, що більшості в Криму немає діла до того, якого кольору ці прапори ", - переконаний він.

Таке соціальну поведінку Казарін називає патріотизмом побуту, послідовники якого, перш за все, хочуть безпеки і комфорту.

"Їхній головний тост - аби не було війни, головна турбота - як зібрати дітей до школи. Нормальні людські бажання. Якщо для комфорту і безпеки потрібно голосувати за Путіна, вони проголосують. А якщо заради комфорту потрібно буде дістати українські прапори - без проблем дістануть. Крім невеликої групи ідейних, які спалили для себе мости і тепер "голосять" за Росію. Бабло завжди перемагає зло ", - підсумував журналіст.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...