Вся надія на лоукостерів: Омелян розповів про те, коли чекати зниження цін на міжнародні перевезення

Міністр пообіцяв, що лоукост-авіакомпанія Ryanair зайде на український ринок осінню цього року.

В.Омелян. Фото: ГлавкомНерозвиненість інфраструктури унеможливлює на даному етапі зниження цін на перельоти внутрішніми авіарейсами, повідомляють Патріоти України з посиланням на «1 + 1». Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Що стосується внутрішніх перевезень, ключове питання - це розвиток інфраструктури. Проектом держбюджету на наступний рік передбачено 10 млрд. гривень на облаштування злітно-посадкових смуг. Фактично у нас всього три-чотири (злітно-посадкові). Смуги, які відповідають європейським стандартам і нормам. Все решта - в задовільному, поганому і дуже поганому стані. В цьому році ми побудуємо злітно-посадкову смугу в Одесі, яка стане південним хабом України. У нас пріоритет номер один - це аеродром міста Дніпра, щоб забезпечити нормальну географію польотів і високу конкурентність», - заявив міністр.

Омелян також заявив, що з приходом в Україну ірландського лоукостера Ryanair у вересні цього року ціни на міжнародні перевезення знизяться.

«На ринку міжнародних перевезень ціни впали. І з осені цього року впадуть ще більше, коли Ryanair зайде в Україну і буде здійснювати міжнародні перевезення з України і в Україну», - заявив він.

Після тривалих переговорів на вітчизняний ринок таки заходить найбільша європейська лоукост-авіакомпанія Ryanair. При підписанні договору між керівниками ірландського авіаперевізника і наших аеропортів був присутній президент України Петро Порошенко. За його словами, вже цієї осені українці отримають ще одну можливість подорожувати дешевше. Порошенко повідомив, що в перші три тижні квитки на рейси Ryanair обійдуться українцям приблизно в 10 євро (330 гривень).

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...