Відрізав палець і не тільки: На Закарпатті садист жорстоко познущався над вагітною дружиною (відео)

Чоловіка не зупинило навіть те, що поруч були діти.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

На Закарпатті чоловік-садист відрізав своїй вагітній дружині палець, повідомляють Патріоти України з посиланням на mukachevo.net. Жінка була змушена втекти від чоловіка в Полтаву в центр по адаптації жертв домашнього насильства.

За словами постраждалої, чоловік на очах у її двох синів кидався в неї різними предметами, а далі взявся за ніж.

"Не працює зовсім (палець). Він почав кидати в мене тазиками, дровами, всім, що було під руками. Я відійшла від дитини, підійшла до дверей. Коли я спробувала його заспокоїти - він відрізав мені палець", - розповіла постраждала Надія.

Чоловіка-садиста не зупинило навіть те, що жінка була на 6-му місяці вагітності і поруч були діти. При цьому постраждала боїться звертатися в поліцію. "Закінчується тим, що виписують штрафи по 150 гривень. Так само приїхала до сусіда. Його там папка товста, за 8 років. Яку жінка на нього писала. 200 метрів від будинку відвезли і випустили", - розповіла жінка.

Зараз Надія разом з дітьми переїхала в інше місто, а звідти за кордон до родичів.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...