У РПЦ пояснили суть сексуальних домагань "по-російськи"

На думку церковників, чоловіків не можна позбавляти "можливості залицятися".

Ілюстрація. Фото: by24.org

Член Патріаршої ради з культури Московського патріархату Російської православної церкви Леонід Калінін пояснив, що не можна позбавляти чоловіків можливості залицятися до жінок, або щодо кожного такого випадку подавати на них до суду, повідомляють Патріоти України з посиланням на радіостанцію "Говорить Москва".

Священнослужитель висловив переконання: "У випадку, якщо чоловік залицяється до жінки і десь переходить межу, жінка його зупиняє, і він може сприйняти це та зупинитися, то все нормально".

При цьому Калінін вважає неприпустимим тільки домагання начальників щодо підлеглих. "Якщо начальник схиляє свою підлеглу за допомогою домагань до якихось інтимних стосунків, то це грубе насильство, це неприпустима ситуація", – сказав представник РПЦ.

Водночас священнослужитель висловив переконання, що в Росії немає серйозної проблеми з домаганнями. "У нас немає такої ситуації, що це стає національним лихом, яке треба терміново всім світом вирішувати", – наголосив він.

На думку представника церкви, російська влада повинна пропагувати культ сім'ї, щоб у відносинах між чоловіками і жінками настав баланс.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...