В Ізмаїлі п’яний голова районної організації "Опоблоку" намагався втекти від патрульних

Поліцейські склали три адміністративні протоколи стосовно депутата райради.

Співробітники патрульної поліції затримали п'яного депутата райради. Фото: Город 24В Ізмаїлі 27 травня співробітники патрульної поліції затримали п'яного депутата райради, голову районної організації Опозиційний блок Олександра Пономаренко, який намагався втекти від правоохоронців на своєму автомобілі Toyota Land Cruiser, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Город 24".

Співробітники поліції на одній з центральних вулиць міста намагалися зупинити автомобіль, оскільки задній номерний знак не простежувався через забруднення. Водій на вимоги співробітників поліції не відреагував і намагався втекти на швидкості понад 100 км / год., звернувши в приватний сектор.

Після погоні два автомобіля патрульної поліції змогли заблокувати автомобіль на вулиці Хотинській. Пройшовши перевірку на алкотестері, який показав 2,18 проміле, водій продовжував наполягати на тому, що він не п'яний, при цьому ображав поліцейських.

Як зазначає видання, в автомобілі Пономаренко перебувала пляшка горілки, яку він після зупинки автомобіля намагався приховати. Також в салоні знаходилася порожня пляшка з-під віскі. Крім того Пономаренко відмовлявся відкривати автомобіль для подальшої евакуації транспортного засобу на штраф майданчик.

Поліцейські склали три адміністративні протоколи стосовно депутата райради: за статтею 130 ("Водіння в стані алкогольного сп'яніння"), по ст.122-2 ( "Не зупинка транспортного засобу на вимогу співробітників поліції"), а також за відсутність поліса обов'язкового страхування, якого у депутата не виявилося.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...