У РФ обіцяли задавити його вантажівкою: Стали відомі нові подробиці смерті соратника Березовського

Скотлен-Ярд повідомив про деталі розслідування.

Глушков М. Фото: Обозреватель

Стали відомі подробиці смерті Миколи Глушкова, соратника бізнесмена Бориса Березовського, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Тіло соратника померлого російського бізнесмена Бориса Березовського Миколи Глушкова знайшла його дочка Наталія в квартирі в Нью-Мальдене.

На його шиї були видні сліди удушення. Поліція веде розслідування, щоб з'ясувати, було це вбивство чи самогубство. Його смерть настала через рік після того, як Свалявський райсуд Москви призначив йому вісім років ув'язнення заочно за звинуваченням в розкраданні 87 мільйонів фунтів стерлінгів авіакомпанії "Аерофлот".

У 2000 році Глушков розповідав, що йому погрожували розправою, яка повинна була відбутися по дорозі до суду. "Мені сказали, як це станеться. Мене зіб'є вантажівка", - розповідав він.

Біля будинку Глушкова. Фото: ЗМІ

За словами сусідки Глушкова, нещодавно він переніс серйозну операцію на нозі. "У нього були серйозні проблеми з ногою, а нещодавно пройшла операція. Але його стан почав покращуватися, і незабаром він сказав, що буде ходити без палиці", - розповіла знайома Миколи.

"В даний час смерть розглядається як незрозуміла. Якщо відбудеться зміна статусу розслідування, буде повідомлено. Розтин буде зроблено з часом», - зазначили в Скотленд-Ярді.

Глушков був хрещеним батьком одного з дітей Березовського.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...