В.о. голови МОЗ Уляна Супрун назвала найкориснішою і доступною, повідомляють Патріоти України.
Так, вона зазначила: «Здоровою і досить доступною в Україні, особливо влітку, є середземноморська дієта. Це фрукти, овочі, продукти з цільного зерна, макаронні вироби, бобові, горіхи і насіння, а також рослинні масла, риба (оселедець, скумбрія), птиця і молочні продукти. А ось червоне м'ясо варто обмежити. Такий раціон підтримує серцево-судинну систему, а крім того - знижує ризик деяких видів раку і когнітивних розладів, і уповільнює прогрес деменції».
Також, Супрун порадила взагалі відмовитися від вживання алкоголю: «Люди, які не вживають алкоголь, мають на 22% менше шансів розвитку хвороби Альцгеймера, ніж ті, хто регулярно споживає надмірну кількість спиртного. Такі результати опублікували в журналі Американської медичної асоціації (JAMA)».
Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...
Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...