"Стільки багатств - замки, середньовічні вулиці, колоритні гірські села, дивовижні розваги": Канадець розповів, що найбільше вражає в Україні

Побачене настільки подобається мандрівникам, що дуже часто вони неодноразово повертаються.

Канадські туристи вражені українським сільським колоритом. Фото: ukrainian.voanews.com

Канадець українського походження Вінцент Ріс заснував турагентство в Едмонтоні і організовує тури в Україну для канадців, переважно нащадків українських емігрантів, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Голос Америки".

Побачене настільки вражає мандрівників, що дуже часто вони неодноразово повертаються в Україну. "Наші тури зазвичай включають Київ, Чернівці та Карпати. Плюс люди хочуть в село - їх або якесь українське село, щоб відчути смак, як жили їхні предки. Ми дуже стараємося показати людям не тільки шароварщину, тому що в Америці шароварщина - це все", - зазначив Ріс.

За його словами, справжність України, що лежить поза площиною стереотипів, в її історії. "Вони починають розуміти відносини з Росією, Польщею, Австрією та Угорщиною. Вони також бачать, як живуть люди в селі - це нелегко. І вони відкривають для себе, що їжа в Україні - це не тільки вареники і голубці, що українська кухня - глибока і цікава. Вони починають розуміти, що це європейська країна, тут збереглося багато замків", - підкреслив екскурсовод.

Також він розповів, що організовує поїздки для туристів в села, одна з таких була в село на Снятинщині Івано-Франківської області. "Сиділи за святковим столом, співали. Вони просто плакали, що люди такі щирі, такі добрі.

Історія Києва - це для них дуже цікаво, але познайомитися з справжніми українцями - це безцінне", - додав Ріс. Найбільша цінність України для туристів, за його словами, полягає в самій країні.

"Україна має стільки багатств - замки, середньовічні вулиці, колоритні гірські села, пам'ятники світової спадщини ЮНЕСКО, дивовижні розваги - як народна, так і сучасна культури, і все досить доступно - принаймні поки що. Люди постійно здивовані якістю послуг і чудовою їжею - щось більше, ніж просто вареники і горілка! " - резюмував він.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...