Спортсмен із Запоріжжя вирішив отримати громадянство РФ

Відразу після отримання паспорта Олег Степко виступить на чемпіонаті Росії в Казані.

Олег Степко. Фото: ЗМІ

Колишній український гімнаст Олег Степко найближчим часом планує отримати паспорт громадянина Російської Федерації, після чого виступить на чемпіонаті Росії, передають Патріоти України. Про це розповів особистий тренер 23-річного спортсмена Володимир Кочнєв журналістам «ТАСС».

Олег Степко, український гімнаст, двічі срібний призер України у вправах на брусах та коні, кандидат в майстри спорту. Золотий призер Чемпіонату Європи 2013. Визнаний найкращим спортсменом України в квітні 2013 року. Нагороджений Орденом Данила Галицького за досягнення високих спортивних результатів на XXVII Всесвітній літній Універсіаді в Казані, виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.

Тренер Степко, Володимир Кочнєв зазначив, що одразу після отримання паспорта Олег виступить на чемпіонаті Росії в Казані. І, якщо добре себе проявить, то зможе претендувати на місце в національній збірній РФ.

Щодо російського громадянства тренер заявив: «Тривалий процес оформлення громадянства практично завершено, ми чекаємо, що в найближчий час він вже отримає паспорт».

Зазначимо, що Степко народився в Запоріжжі і представляв Україну на Олімпіаді-2012, а потім змінив громадянство і на Іграх 2016 виступав за Азербайджан. На цей раз спортсмену виявися необхідним паспорт Росії.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...