Скрепи в ударі: У Росії розіграли тортури в концтаборі до 9 травня (фото)

Після вистави, люди, які дивилися її на площі, продовжили гуляння.

У російській Читі напередодні 9 Травня жителям міста представили театралізовану постановку, метою якої було відтворити жахи і тортури, які доводилося переживати в'язням нацистських концтаборів, повідомляють Патріоти України.

На відео, яке з'явилося в мережі, видно, як актори імітують побиття і навіть вбивства людей. Його оприлюднив російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

"Вони й*бнуті. Вони просто й*бнуті. В рамках святкової вистави "Я пам'ятаю, я пишаюся" на одному з тематичних майданчиків Чити відбулася історична реконструкція концтабору. Постановку організував Державний театр національних культур "Забайкальські візерунки", - пише він.

Цитуючи сюжет місцевого телебачення, Бабченко зазначив, що директор театру Марія Гуськова заявила, що актори розуміли, що постановка шокує глядачів, але все ж вирішили її показати, щоб люди знали про концтабори.

Після вистави, що шокує, люди, які дивилися її на площі, продовжили гуляння, на яких до їхніх послуг були відкритті дитячі атракціони та польова кухня.

Користувачів мережі також обурило жорстоке інсценування росіян і вони висловили своє невдоволення з цього приводу в коментарях під постом Бабченка.

"А есесівців із лідерів місцевого РВВС набирали?", "Треба потихеньку звикати, вже скоро буде не реконструкція, а реальність", "Тепер у них на черзі реконструкція гулагівських таборів і НКВСних підвалів. Та країна котиться в прірву", "Чекаємо реконструкцію згвалтувань! Ну, щоб не повторилося","Але ж по суті що відбувається? Привчають дивитися на картинку, щоб уже не шокувало. Вікно овертона беззвучно відчиняється все ширше, як риб'яча паща","Ще класно показати роботу загороджувального загону. "Можемо повторити!" Слабо?", "Селфі із фріцами робили?","Крематорію бракує для повноти картини", - обурюються люди.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...