Що відбувається з курсом долара в Україні: Прогноз на травень (відео)

Ближче до літа закінчується бізнес-сезон, а коливання можуть повернутися восени.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У травні 2018 року в Україні не варто очікувати коливань курсу долара, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Експерт з економічних питань Віталій Кузьмін висловив своє бачення курсу валют в Україні ближчим часом.

"У травні 2018 роки ситуація з курсом долара залишиться такою ж, як є зараз. Тобто будь-яких серйозних коливань ми не прогнозуємо. Долар буде в районі 26.5 гривень і навіть нижче", - зазначив він.

Експерт пояснив це тим, що чим ближче до літа, тим ближче не бізнес-сезон, а коливання повертаються вже восени.

"Що стосується всього 2018 року, тобто кілька факторів, які можуть вплинути. По-перше, у нас багато зовнішніх зобов'язань. На початку року йшлося про $9 мільярдів, а після виграшу "Нафтогазу України" в Стокгольмському арбітражі ситуація покращилася. По-друге, багато чого буде залежати від того, продовжимо ми співпрацю з МВФ: цей пункт тягне за собою зміну позиції щодо ринку землі, антикорупційного суду і так далі", - розповів Кузьмін.

Економіст також пояснив, чому рубль падає, а гривня - зростає .

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...