"Самодопомоглася" на одну зарплату? Нардепка від "Самопомочі" завітала до Верховної Ради з дорогим аксесуаром (фотофакти)

Раніше Тетяна Острікова "засвітилася" з не менш дорогою моделлю.

Т. Острікова з недешевою сумкою. Фото: LB.ua

Депутат від "Самопомочі" Тетяна Острікова "засвітилася" у Верховній Раді із сумкою вартістю не менше 2 тисяч доларів, повідомляють Патріоти України з посиланням на LB.ua.

Так, депутат обрала сумку марки "Celine" світло-сірого кольору із зернистої телячої шкіри, судячи з опису на офіційному сайті виробника. Вартість такої - 2 тисячі доларів.

При цьому на e-Bay аналогічна модель - вживана - продається за 2800 доларів.

Зазначимо, що Острікова вже не уперше приходить у парламент із сумкою цього елітного бренду. Раніше вона була помічена з іншою моделлю Celine, вартість якої понад 3 тисяч доларів.

Зарплата народного депутата на сьогодні становить 17 тис. 650 гривень.

Як повідомлялось раніше колишній депутат "Партії регіонів", а нині член парламентської фракції "Опозиційний блок" Сергій Ківалов з'явився на засіданні Верховної Ради 13 березня в годиннику вартістю 16 тисяч доларів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...