"Росія з усіх боків заточена під смерть" - Муждабаєв про страшну трагедію в Кемерово

Країну, яка вбила дітей, споруджують їхні батьки.

Пожежа в Кемерово. Фото: Getty

Трагедія в Кемерово зрезонувала в мережі дописами з приводу винних та причетних до трагедії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook.

Заступник гендиректора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв написав на своїй сторінці: «Трагедії стаються через те, що дорослі зайняті будівництвом великого рейху, де головне - слухати керівництво, брехати одне одному і красти".

"Немає ніякого усвідомленого, творчого, відповідального російського життя, зате є російська смерть. Десь такі трагедії можуть виявитися випадковістю, але не там. Там для таких трагедій зроблено абсолютно все. Країна повністю обладнана для смерті, в смерті весь її метафізичний сенс. Країна з усіх боків заточена під неї. Всі б дуже здивувалися, якби пожежна сигналізація спрацювала, а шляхи евакуації були в повному порядку. А так - ніхто абсолютно не здивований", - зазначив Айдер Муждабаєв.

Також представник телеканалу ATR запевнив, що заживо дітей спалили дорослі.

"Вони і весь світ готові перетворити на попіл, але, думаю, що не вийде. У вирішальний момент з'ясується, що з ракети хтось щось вкрав, а стартова система - фейкова", - додав Муждабаєв.

За його словами, "Неможливо навіть думати про дітей без сліз. А ось співчувати нікому. Країну, яка вбила цих дітей, їхні батьки старанно споруджують самі".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...