Пили вино: У Коростені школярки влаштували жорстоку бійку (відео)

Дві подруги вирішили з’ясувати стосунки кулаками.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Дівчата 14 і 15 років з Коростеня, Житомирської області, в стані алкогольного сп’яніння влаштували бійку у місцевому парку, повідомляють Патріоти України. Відео розбірок між дівчатами було опубліковане в соцмережі Facebook.

Ще одна школярка знімала інцидент на мобільний телефон. 13 березня відео опублікували в соцмережі, після чого воно почало активно поширюватися.

"З'ясувати причини не вдалося, так як одна каже одне, друга інше, обидві дівчинки з неблагополучних сімей", - розповіла інспектор ювенальної превенції коростенській поліції Ольга Яценко. За її словами, постраждала та її кривдниця вчаться в різних школах, проте живуть поруч.

Мама побитої дівчинки Галина Радченко відмовилася коментувати подію, а дочці заборонила розповідати. У школі розповіли, що дівчинка залишилася вдома з бронхітом. "Хороша дитина, не проблемна, але в школу ходити не хоче", - зазначила директор НВК №12 Галина Нижник. Побоїв на підлітку не помітили, хоча і говорили і зі школяркою, і з матір'ю напередодні. "Мама каже, що там немає нічого. Спочатку, коли вона прийшла додому вже пізно ввечері, то було трішечки припухле обличчя та почервоніння", - розповіла директор школи.

Краща подруга - вона ж кривдниця дівчинки вчиться в СШ №3. Вчителі попросили її не турбувати. "Знаходиться в стресовому стані, сльози, дитина на межі нервового зриву. І соціальні служби тут були, і поліція", - розповів директор школи №3. За даними видання, дівчинка з неблагополучної сім'ї і перебуває на обліку в соціальних служб. Підліток часто пропускає уроки, однак агресії досі за нею не помічали.

Причиною жорстокого інциденту готові вважати алкоголь - дівчата стверджують, що пили вино. У поліції в свою чергу відзначають, що спиртне - не єдина причина жахливої поведінки дівчат. "Прояв агресії - на жаль, це перше, як зараз діють діти при якихось конфліктних ситуаціях між собою", - розповіли правоохоронці.

Мама постраждалої дівчинки відмовилася писати заяву, а тому справу в поліції швидше за все закриють. Психологи не виключають, що це могла бути і уявна агресія - розіграна сценка для "лайків" в мережі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...