Путінські пропагандисти божеволіють: Популярний телеведучий у ток-шоу переконував співгромадян працювати "довго і з радістю" (відео)

На Кремль-ТБ росіянам почали дружно пояснювати, що підвищення пенсійного віку для них добре. Мабуть прийшла така рознарядка

Андрій Малахов. Фото: vokrug.tvКористувачів інтернету обурило пропагандистське відео однієї з телепередач на російському телебаченні, в якій росіянам пояснюють, чому підвищення пенсійного віку в РФ - це добре, повідомляють Патріоти України.

Відповідний ролик розміщено на сторінці "Чіткий ТАСС" у Twitter.

"Коли скажуть жерти г*вно - з ящика скажуть, що це цілющий еліксир. Я так розумію, що в Кремлі вирішили за допомогою телебачення вирішувати будь-які проблеми в країні", - йдеться у підписі до відео.

"Я не бачу тут жодного будівельника, водія, шахтаря... Сидять одні актори, нахлібниці і чиновники! Які не працювали взимку на морозі, ну хоча б години 4 в день. І важче ручки, чарки і хабаря не брали...", "Країна ідіотів. Якщо ти здоровий і в змозі працювати - працюй. Отримуй жебрацьку зарплату і жебрацьку пенсію. Так легше вижити. Але цієї можливості "вижити" тебе позбавляють на 5,8 років. Ось вже є чому порадіти", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...