"Путін погано вчив російську історію - інакше не покладався би так на Трампа", - блогер

Російський президент розраховував на домовленості з США.

Путін В. та Трамп Д. Фото: Обозреватель

Блогер Олексій Панич розповідає про невиправданні сподівання Путіна на американського президента Трампа, повідомляють Патріоти України. Пропонуємо прочитати допис без скорочень.

"Путін думав, що Трамп буде йому, принаймні неофіційно, вдячний за допомогу на виборах: мовляв, я вам, пане президенте, допоміг прийти до влади, а тепер сідаймо й поділимо світ на двох.

Путін погано вчив російську історію.

Заколотники вбили Павла І та звели на престол Олександра. Як "віддячив" їм Олександр? Згадайте подальшу долю Паніна, Палена та братів Зубових.

Трамп повівся із Путіним практично за тим же сценарієм: спочатку трохи приязні, але невдовзі вже різке охолодження.

Щоб ніхто не посмів подумати, що своєю владою самодержець зобов'язаний не лише собі.

Нічого особистого, просто політика".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...