Почувши відчайдушні крики потопаючого, 24-річна мати залишила свого малюка і кинулася у воду

Молода жінка врятувала чоловіка, який упав з крутого берега у воду.

Рятувальники витягли потопаючого з води. Фото: ДСНС

Молода жінка, яка гуляла біля ставка зі своїм чотирирічним сином, врятувала чоловіка, який тонув, повідомляють Патріоти України з посиланням на ДСНС в Полтавській області. Надзвичайна подія відбулася в селі Розсошенці.

«24-річна Дарина Тутко почула крик. Побігла на голос і побачила, що в воді борсається немолодий чоловік. Підібратися ближче до нього було складно, так як з того боку, де тонув чоловік, дуже крутий берег.

Дарина наказала синові нікуди не йти і стрибнула в воду. На той час чоловік вже не дихав. Дарина спробувала витягнути його на берег, але у неї просто не вистачило сил це зробити. В одній руці вона тримала мобільний телефон, викликаючи рятувальників, а інший утримувала голову чоловіка над водою, щоб він не захлинувся.

Прибулі на місце події рятувальники витягли людину на берег. Він був без свідомості. Коли через деякий час чоловік прийшов до тями, то сказав, що у нього, видно, був напад: "Несподівано відмовила нижня частина тіла, і він впав з крутого берега у воду. Якби не Дарина Тутка, чоловік навряд чи вижив".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...