"Побратими та побратимочки! У нас війна на всіх фронтах, знищують Україну зі всіх сторін", - Сергій Клименко

Варварська "господарча" діяльність знищує українську природу не гірше, ніж війна на Сході.

Лисі Карпати стають реальністю. Фото: Facebook

Крик відчаю прозвучав в мережі, повідомляють Патріоти України.У групі "Патріоти України - єднаймося!" у соцмережі "Фейсбук" були опубліковані фото варварського поводження людини з природою. Верхівки карпатської гори наполовину лисої, одні пеньочки залишилися від прадавнього лісу. Бурштинові помпи, які цілодобово перекачують ґрунти Полісся. Забрудненні річки. Така діяльність знищує Україну не менше, ніж війна.

Користувачів обурила бездіяльність місцевої влади, а когось нардепів: "А де дивляться депутати по цьому округу? Ніхто не відкриває кримінального впровадження?..". Дехто припускає, що депутати самі в долі.

Всі сходяться на тому, що майбутні покоління будуть жити або в болоті, або на пеньках.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...