"Побєдобєсіє" та "КримНаш" вже не допомагають: Рейтинг Путіна стрімко скотився за тиждень до 5-річного антирекорду

Навіть рекордні ціни на нафту не в змозі зупинити фінансового зубожіння "наддержави", зі всіма сумними наслідками для апологетів "вставання з колін".

В.Путін. Фото:Корреспондент.net

Рейтинг президента Росії Володимира Путіна за тиждень - від 10 до 17 червня - знизився з 62% до 54%, повідомляють Патріоти України.

Про це поінформували у Фонді "Громадська думка".

Наразі, за даними Фонду, він перебуває на найнижчому рівні від 2013 року. Цей рейтинг визначається за допомогою відповіді на запитання "Уявіть собі, що в наступну неділю знову відбудуться вибори президента РФ. Скажіть, будь ласка, за кого з кандидатів ви б проголосували?".

Разом з тим, згідно з інформацією ВЦВГД, рівень схвалення діяльності Путіна впав з 77% 10 червня до 72% 17 червня. Це визначається за допомогою питання "Ви в цілому схвалюєте чи не схвалюєте діяльність президента?". Також центр вивчення громадської думки зафіксував зниження рівня схвалення роботи прем'єр-міністра і уряду.

На думку керівника практики політичного аналізу і консультування ВЦВГД Михайла Мамонова, на зниження рейтингу вплинуло зростання цін на бензин і заяви про пенсійну реформу, передає РБК.

Нагадаємо, уряд Росії планує підвищити пенсійний вік до 65 років для чоловіків і до 63 років для жінок, тобто, на 5 і 8 років відповідно.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...