По всій Україні розпочато будівництво: В яких умовах мешкатимуть відтепер бійці ЗСУ

Для солдат-контрактників побудують 184 житлових комплекси.

Де почали будувати нові казарми. Фото: Міноборони

Для Збройних Сил України станом на травень будують 184 житлових комплексів для розміщення 23 тис. контрактників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Міноборони.

Будівництво почалося на територіях військових містечок майже по всій території країни - в 21 області.

На даний час вже розпочато будівництво на 25 будівельних майданчиках.

"Це - Житомир, Миколаїв, Новоград-Волинський, Конотоп, Бердичів, Кременчук, Броди, Дачне, Подільськ, Старичі, Мирне, Гончарівське та Десна. До кінця місяця планується завершити процес проведення закупівель послуг на будівництво казарм поліпшеного планування ще на 25 будівельних майданчиках", йдеться у повідомленні.

Типовий проект казарми для ЗСУ. Фото: Міноборони

На реалізацію проекту передбачено виділення 2,6 млрд грн.

Радник президента Юрій Бірюков в себе на Facebook пише, що будівництво казарми займає кілька місяців.

"Через тиждень вже закінчаться всі торги, а кількість майданчиків з 25 скакне до 50, а потім далі і далі. Так багато, так системно, так масштабно - немає, так ніхто за роки незалежності не будував для армії", - уточнив він.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...