Переміг не Путін: Мережу підірвав новий номер "Вечірнього кварталу" (відео)

Члени виборчої комісії на одній з дільниць панічно шукають вихід з складної ситуації.

Російську виборчу дільницю, на якій на виборах перемогу здобув не Путін, іронічно показали коміки "Кварталу", повідомляють Патріоти України. Відео мініатюри було опубліковане на сайті YouTube.

"Ні для кого не секрет, що днями в Росії відбудуться вибори Путіна Російської Федерації. Уявіть: Одна з виборчих дільниць, де після підрахунку бюлетенів виявилося, що переміг далеко не Путін", - йдеться в прев'ю до номеру. Члени виборчої комісії перебувають у стресовому стані через результати і намагаються виправити "помилкові" результати, наважившись на фальсифікації.


Нагадаємо, що вчора в Росії пройшли вибори президента Росії, на яких беззаперечним фаворитом став нинішній глава держави Володимир Путін. На виборчих дільницях були помічені фальсифікації.

У перемозі Володимира Путіна на виборах президента РФ 18 березня немає жодних сумнівів, однак вони є в тому, яким буде відсоток голосів, відданих за нього, і якою буде явка.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...