"От лица всей Украины": Делегація Новинського прорвалася до Вселенського патріарха

Згідно з офіційною версією, з Варфоломієм обговорюється розкол в Українській церкві на МП і КП, що стався в 1992 році.

До Варфоломія приїхала делегація УПЦ МП. Фото: dialog.uaДелегація УПЦ Московського патріархату, яка прилетіла в Стамбул на гроші Вадима Новинського, змогла домогтися зустрічі з Константинопольським Патріархом Варфоломієм, повідомляють Патріоти України.

У суботу, 23 червня, делегація Української православної церкви МП зустрілася в Стамбулі з Варфоломієм. До неї увійшли митрополити Одеси, Борисполя і окупованого Донбасу Агафангел, Антоній і Іларіон. Останньому, до речі, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко особисто дав дозвіл покинути терористичну "республіку" заради цієї важливої справи.

Згідно з офіційною версією, з Варфоломієм обговорюється розкол в Українській церкві на МП і КП, що стався в 1992 році. Однак, без сумнівів, головною метою зустрічі є спроба Києва домогтися визнання Єдиної помісної православної церкви. Представники Московської патріархії намагатимуться переконати Патріарха не підписувати Томос.

Важливо, що делегація прилетіла в Стамбул на приватному літаку, який оплатив одіозний політик Вадим Новинський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про плани ФСБ по зриву автокефалії.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...