"Ну что, хотели "русского мира"? Вот он, берите и распишитесь!": Мережу вразило нове відео із окупованого Донбасу

Стан донецького залізничного депо здатний неприємно здивувати будь-кого.

Зруйноване депо у Донецьку. Фото:Twitter

Залізничне депо окупованого Донецька перебуває в занедбаному стані, в даху дірки, а занедбані вагони іржавіють, повідомляють Патріоти України.

Про це свідчить відео, опубліковане на Youtube каналі просепаратистського ЗМІ "Newsfront".

На відеозаписі можна побачити, що будівлю депо ніхто не ремонтує. Посічені дірами від куль і снарядів ворота, пробитий дах і кілька іржавих вагонів - все що залишилося від залізничного депо, яке забезпечувало роботу одного з найважливіших транспортних вузлів України.

"Саме так виглядає русскій мір у всіх окупованих Рашкой місцях: Абхазія, Придністров'я, Осетія, Донбас і Сирія. У російськомовних Одесі і Харкові залізничні депо виглядають відмінно, а було б так як в Донецьку, якби туди прийшов русскій мір", "Ну , що ж хотіли "русского мира"? ось він беріть і розпишіться! ", - пишуть в коментарях користувачі.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...