"Новий телефончик": Коноплянка похизувався золотим айфоном з унікальним дизайном (фото)

Півзахисник збірної України продемонстрував гаджет в соцмережі.

Новий телефон Є.Коноплянки. Фото: Соцмережі

Євген Коноплянка, півзахисник "Шальке" і збірної України на своїй сторінці в Instagram похвалився дизайном свого нового телефону, повідомляють Патріоти України. Він виконаний у золотому кольорі, а на задній панелі вигравірувано зображення самого футболіста.

Нагадаємо, що недавно Коноплянка солодко заснув по дорозі на матч чемпіонату Німеччини. Невідомо, чому партнери не розбудили українця, але на потрібній станції команда вийшла без Коноплянки.

В результаті українцеві довелося їхати на наступну зупинку - в Берлін за 225 км від Вольфсбурга - і звідти повертатися на таксі. При цьому зусилля Коноплянки потрапити на гру були марні, тому за тим матчем Євген спостерігав з лави запасних.

Зараз Коноплянка знаходиться в розташуванні збірної України, яка завтра в бельгійському Льєжі проведе контрольний матч проти команди Японії.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...