Новітній Заповіт для бюрократа: "Творец Неба и Земли, Ты дал возможность занять должности", - голова Запорізької ОДА навчив підлеглих, як "правильно" звертатись до Всевишнього

В Києві пройшов Сьомий Національний молитовний сніданок - захід, на якому керівництво країни і політики виступають з релігійними заявами.

Сьомий Національний молитовний сніданок. Фото: ЗМІ31 травня в Києві пройшов Сьомий Національний молитовний сніданок - захід, на якому керівництво країни і політики виступають з релігійними заявами. У цьому році на ньому виступили Петро Порошенко, Володимир Гройсман, Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк, представники релігійних організацій. В ході заходу голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль прочитав молитву за державних керівників, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт 061.

Текст молитви наводить прес-служба Запорізької ОДА. Хто є його автором, не уточнюється.

Ось він: «Благословенням чесних піднімається місто, а устами безбожних руйнується (Притчі Соломона). Боже, благослови кожного главу державних адміністрацій в Україні, міського, сільського та главу об'єднаної територіальної громади, обласні та місцеві депутатські ради. Творець Неба і Землі, Ти дав їм можливість зайняти ці посади, щоб служити народу і Тобі на місцях. Нехай мудре бачення гармонійного розвитку кожної області, району, міста і села прийде з Неба. Господи, використовуй унікальні можливості кожної області і створи диво перетворення всіх регіонів України для Твоєї слави в нашій державі».

Запоріжжя на молитовному сніданку також представляли народні депутати Володимир Бандуров і Ігор Артюшенко, а також глава Широківської ОТГ Денис Коротенко, йдеться в повідомленні прес-служби ЗОДА.

Згідно з рейтингом Міністерства регіонального розвитку Запорізька область за підсумками минулого року посіла 20-е місце серед регіонів України по соціально-економічному розвитку.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...