Ніколи не пізно? Закарпатець став батьком у 67 років (відео)

Житель Закарпаття має трьох малих дітей та радіє життю.

Сьогодні молодий тато має троє маленьких діток та будує плани на майбутнє, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Янош Іванцо, житель Виноградова Закарпатської області, розповідає про свій життєвий шлях. Про дивне гадання циганки, яка напророкувала, що в молодості він не буде мати дітей, а на старості буде багатодітним батьком. Молода дружина Яноша розповідає про страх чоловіка, після народження першої дитини та про те як він звикав допомагати доглядати та виховувати дітей.

Янош дуже щасливий зі своєю великою сім’єю, та черпає сили в дитячому гаморі. Просить у Бога лише у здоров’я.



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...