"Нічим зайнятися": В Івано-Франківську попросили освятити стадіон після виступу популярного українського співака

З такою петицією виступив один з жителів міста, якому не подобається "нехристиянський" зміст пісень Олега Винника.

Олег Винник. Фото: KP.UAНа сайті електронних петицій для звернень до влади міста Івано-Франківськ з'явилося звернення з вимогою освятити стадіон, на якому 23 червня виступив один з найпопулярніших виконавців України Олег Винник, повідомляють Патріоти України.

Автором петиції виступив користувач, який називає себе Остап Українець. Він також стверджує, що причина такого вчинку - тексти пісень Винника, які суперечать християнству і схиляють до гріха.

Автор також розмістив посилання на петицію в Facebook і зіткнувся з критикою користувачів: "Таке враження, що реальних проблем немає і нема чим зайнятися", "Смішно і сумно водночас, дискредитуєш такий інструмент як петиція".

Це не перший скандальний випадок в місті - в ніч на 15 червня в Івано-Франківську в рамках фестивалю Porto Franko, який проходив у палаці Потоцьких, учасники фрік-групи "Хамерман Знищує Віруси" виступили практично оголеними. В результаті скандалу мер Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив запросити священиків і освятити місце виступу групи ХЗВ.

Також учасник колективу Альберт Цукренко розповів, що групі загрожує справа за статтею "хуліганство".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...