Небезпечний "подарунок": У Львові намагалися підірвати громадського активіста (фото)

У автомобілі керівника громадської організації "Рабів до раю не пускають" знайшли гранату.

В автомобіль громадського активіста підклали гранату. Фото: Facebook

У Львові зловмисники розбили бокове скло автомобіля Audi А6 керівника громадської організації Рабів до раю не пускають Івана Спрінського і підклали в багажник гранату РГД-5, повідомляють Патріоти України.

Як повідомили в Національній поліції, інцидент стався на вулиці Героїв УПА в суботу, 23 червня. Поліція не уточнила, кому належить автомобіль. За інформацією депутата Львівської облради Ігоря Зінкевича, йдеться про автомобіль, який належить Івану Спрінському.

Сам Іван Спрінській повідомив, що йому раніше ніхто не погрожував, а тому він не знає, як це оцінювати.

Поки інші деталі цього інциденту залишаються невідомими. На місці події працювали слідчо-оперативна група і вибухотехніки, а гранату направили на експертизу.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...