"Наші без Раші": Навіть поляки купуватимуть авто в Україні. Мережу потішило кумедне відео з 2051 року

Український гумористичний контент, який має такий оптимістичний сенс припав до душі користувачам.

Kolegi Studio. Фото: ЗМІ

На сторінці однієї з розважальних контент-груп в YouTube з'явилося гумористичне відео про країну, в якій хотів би жити кожен Українець, зазначають Патріоти України.

«В цій країні НАШІ на питання: «Як справи?» Відповідають «Відмінно», а не традиційне «Щоб не [вже». В НАШИХ містах щодня відкриваються інноваційні «стартапи», а не кіоски з цигарками. НАШІ в першу чергу дивляться на те, що відбувається у них вдома, а не в сусідів» - описують багатосерійну YouTube-програму її творці.

В нижче представленій серії йдеться про «майбутнє, де у наших все буде добре, адже навіть наші сусіди з Польщі будуть купувати у нас вживані авто».

Відзначимо, Kolegi Studio - YouTube-канал, на якому представлений «український гумористичний контент, який має сенс».

Станом на сьогодні, кількість переглядів відеоролика склало 158 238. Кількість передплатником студії - 38 639.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...