Нардепи награлися в дурні ігри: Рада має намір спростити процедуру похорон

Скандальний закон скандального ляшківця Лозового нарешті може бути змінений. Нарешті люди спокійно зможуть померти.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Верховна Рада України має намір внести зміни до законів України, що стосуються підстав проведення судової експертизи, що спростить процедуру похорону, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За відповідний законопроект № 8116 "Про внесення змін до деяких законів України про підстави проведення експертизи" в першому читанні проголосувало 235 народних депутатів на пленарному засіданні в середу.

Законопроект пропонує виключити із закону України "Про судову експертизу" ст.7-1 положення, згідно з яким основою проведення судової експертизи є відповідне судове рішення, або рішення органів досудового розслідування, або договір з експертом або експертної установи, якщо експертиза проводиться на замовлення інших осіб.

Як наголошується в пояснювальній записці, положення про обов'язкове звернення слідчого до суду для отримання експертного висновку ускладнює процедуру похорону.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...