"Наглость - первое счастье": Мережу вразила декларація київської судді

Користувачі вважають, що реальний розмір статків Оксани Епель страшно уявити.

Оксана Епель. Фото: ЗМІ

Оксана Епель, суддя Київського Апеляційного Адміністративного Суду і за сумісництвом мільйонерка, оприлюднила дійсно вражаючу Декларацію про доходи, повідомляють Патріоти України. Цю інформацію розмістив Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook.

Він написав, що такого ще не бачив ніколи. Перелік Епель в Декларації вражає настільки, що навіть страшно уявляти те, що Оксана не зволила внести.

«У неї ЧОТИРНАДЦЯТЬ величезних земельних Ділянок. ЧОТИРИ заміських Будинки. Два автомобіля Jaguar XF. А також, близько П'ЯТИ мільйонів гривень Готівкою. І це тільки те, що Оксана внесла в Декларацію. Реальний розмір статку судді Епель, просто страшно Уявити.

Ось це і є Особа сьогоднішньої Судової системи України. Особа Українського Правосуддя », - зазначив Шнайдер.

Так, за словами Шнайдера, українці страждають від того, що сприймаю суддів-мільйонерів як належне, але, насправді, так бути не повинно.

«Суддів-Міллліонеров МИ стали сприймати як Належне. Нам навіяли, що це Нормально. І по іншим Бути просто не може. Але це ж повний БРЕД. Так не має бути. І поки Український Народ буде продовжувати Дивитися крізь пальці на «служителів Феміди» Мільйонерів і Мільярдерів. Ні про яке справедливе правосуддя не може бути і Речі ... », - написав він у пості.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...