На їх руках – кров українських героїв: З’явилися резонансні подробиці про банду снайперів із Сербії, які воюють за "ДНР" (фото)

В соцмережі віднайшли сторінку Деяна Берича – главаря сербських найманців.

На фото справа Деян Берич. Фото: "Обозреватель"

«Деенерівські банди» поповнилися новими найманцями, на цей раз з Сербії, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Обозреватель».

В мережі знайшли фото ймовірного главаря групи снайперів з Сербії, на рахунку яких вбивство щонайменше шести українських військових.

Благодійний фонд допомоги армії «Вернись живим», посилаючись на джерело в українській розвідці, повідомив, що ця група вже «працювала» на сході України в грудні 2017 р. Тоді їх пов’язували з главарем сербських найманців на Донбасі Деяном Беричем з позивним «Декі».

Переглядаючи коментарі можна зрозуміти, що в січні Берич був у Москві.

«Обозреватель» знайшов сторінку найманця в соцмережі «ВКонтакте». З лютого на сторінці почали з’являтися фотозроблені на Донбасі. Одне з них - з главарем «ДНР» Олександром Захарченком.

Раніше про Деяна Берича розповідали, що в середині 2014 р. він потрапив у полон до українських військових, але згодом знову опинився на волі. За даними журналістів, його викупили.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...