На Донеччині затримали екс-бойовика "Оплоту"

Затриманий пояснює свою участь у воєнізованому формуванні безгрошів’ям.

Ілюстрація. Фото: Donpress

В місті Селідово Донецької області поліція затримала колишнього бойовика НВФ «Оплот», повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.com.

Екс-бойовика виявили під час профілактичної роботи на території міста. Затриманий розповів, що у вересні 2014 року, його колишній однокласник вийшов з ним на зв'язок через соцмережу і запропонував приєднатися до бойовиків. Чоловік, який на той час не мав постійного місця роботи і потребував грошей, погодився. Його розподілили в один з взводів «батальйону», але він достатньо швидко розчарувався в ідеях ватників. Крім того, він не отримав обіцяних грошей і через три тижні покинув незаконне воєнізоване формування і повернувся в Селідово.

Чоловік, за його словами, щиро шкодує про таке співробітництво. Затриманому повідомили про підозру по ч.2 ст.260 ККУ (створення непередбачених законом воєнізованих чи озброєних формувань). Йому загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...