Моторошне видовище: У Гонконзі привид напав на таксі (відео)

В мережі з’явився ролик про напад невідомої субстанції на автомобіль.

Напад привида на таксі. Фото: YouTubeВ Інтернеті справжню сенсацію серед любителів паранормальних явищ викликав, знятий в Гонконзі відеоролик. На ньому зображено, як на мирне таксі, що їде попереду, із засідки нападає привид, повідомляють Патріоти України.

Ролик, опублікований каналом The Hidden Underbelly 2.0, знятий відеореєстратором автомобіля, що слідував за таксі. Спочатку не відбувається нічого незвичайного. Як раптом на таксі стрімко «кидається» велика, схожа на туман, біла фігура, яка, як здається, вдаряється в бік автомобіля або ж проходить всередину. Судячи з усього, водій втрачає управління. Таксі різко йде в бік, врізається в дерево і зупиняється.

Коментатори губляться в здогадах. «Це виглядає, як атака демонів ... Дуже дивно». «Мені цікаво, що розповів би водій», «Я хотів би знати, що сталося з тим, хто був в машині - він загинув, вижив, чи пам'ятає щось про те, що сталося?», - пишуть користувачі мережі.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...