Масовий нервовий зрив переріс у бійку: В Одесі пасажирів тримали 10 годин у літаку без води і їжі

Рейс до Туреччини затримали через нез’ясовані обставини.

Ілюстрація. Фото: Вголос

Сотню пасажирів заблокували на 10 годин на борту літака, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Літак мав летіти до Туреччини. Пасажирів зареєстрували та впустили на борт. Boeing 737 компанії Pegasus повинен був вилетіти до Анкари.

Спочатку надійшло повідомлення про замінування літака, після чого - про технічну несправність. Пізніше повідомили про неможливість зльоту через несприятливу погоду, хоча інші літаки покидали злітну смугу.

Пасажири перебували у літаку без води і їжі. Невдовзі у людей стався нервовий зрив і в результаті відбулася бійка.

Після втручання журналістів тим, хто не хотів летіти, дозволили покинути борт. Багато пасажирів пропустили стикові рейси в Туреччині, і запізнилися на ділові зустрічі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...