Майдан на "Лісовій": Уточнено кількість правоохоронців, котрі постраждали через дії націоналістів проти іноземних хуліганів-торговців (відео)

Як відомо, українці дуже толерантний народ. Однак, коли їм сідають на шию, і відверто ганьблять на власній землі, виявляють раптовий спротив. Що доводять два Майдани і спротив російській агресії. Тим більше, не можна ображати жінок, дітей та бити старих.

Учасників погрому на "Лісовій" затримали та доправили до поліції. Фото: НПУ

Десятьох учасників сутички на ринку біля метро "Лісова" затримали та доправили до Деснянського управління поліції, повідомляють Патріоти України. Про це заявили у прес-службі поліції Києва.

"Поліцейські втрутилися у ситуацію і припинили протиправні дії. У результаті троє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, їм надають медичну допомогу. Десятьох активних учасників затримали і доставили до управління поліції. Зараз слідчі вивчають записи відеонагляду, зокрема і ті, що розміщені у мережі Інтернет, тож діям кожного доставленого нададуть правову кваліфікацію", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Поки розпочато два кримінальних провадження за статтями "хуліганство" та "погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Слідчі дії тривають. Нагадаємо, сьогодні близько 10 ранку чоловіки з закритими обличчями влаштували безлади на ринку біля метро "Лісова". До якої організації належать молодики - невідомо. Розбита торгова точка чоловіка, який днями побив військового пенсіонера.


Опублікував: Інна Мартинчук

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...