"Легше сказати, чиїх собак я не одягала": Українка розповіла, у що одягає домашніх тварин Анджеліни Джолі та Брітні Спірс

Яна Сиркін перша, хто почав шити одяг для маленьких собачок, та добре знає вподобання голлівудських зірок.

Яна Сиркін. Фото: forumdailyЯна Сиркін з Харкова шиє і продає люксовий одяг для собак. Серед її клієнтів — Анджеліна Джолі, ОпраВінфрі, Крістіна Агілера, Кеті Перрі, Стінг, Торрі Спеллінг. Одна річ із її бутіка в центрі Західного Голлівуду коштує в середньому $300 - $400, повідомляють Патріоти України з посиланням на forumdaily.

До того, як створити власний бізнес, українка 15 років працювала художником-постановником на голлівудських кіностудіях і одягала зірок для церемонії "Оскар".

Потрапити у бутік Яни Сиркін можна лише за попередньою домовленістю. Так власниця магазину захищає багатих і знаменитих покупців від настирливої уваги папараці.

"Хоча деякі селебрітіз, навпаки, люблять влаштовувати з своїх візитів фотосесії. Якось приходила Крістіна Агілера, так біля магазину зібралися півтора десятка фотографів", — розповідає Яна Сиркін.

Магазин-ательє більше нагадує іграшкове царство. Навколо – порцелянові собачки, блискучі нашийники, мініатюрні светри ручної роботи.

"Я завжди хотіла свій ляльковий будиночок. Тому взяла і створила його сама", — розповідає господиня лакшері-бутіка.

Яна Сиркін перша, хто почав шити одяг для маленьких собачок. Голлівудські зірки, в оточенні яких вона працювала півтора десятка років, перетворили це захоплення в модний тренд. Бутік українки "Fifi&Romeo", відкритий в 2000 році, став першим у світі лакшері-бутіком для собак.

Опра Вінфрі разом з Елізабет Тейлор стали одними з перших постійних клієнтів Яни Сиркін.

"Коли ти тільки починаєш свій бізнес, а така суперстар, як Опра Вінфрі, на всю Америку рекламує твій магазин – це неймовірно, – згадує Яна. - Зараз легше сказати, чиїх собак я не одягала. У мене були, напевно, всі. Анджеліна Джолі купує для своїх собак тільки чорно-білі кашемірові светри, а Брітні Спірс – рожеві".

Яна народилася в Харкові. У 1979 році її сім'я переїхала в Сполучені Штати. Вона жартує: "Всі тоді їхали в пошуках кращого життя, і ми поїхали. По-моєму, знайшли".

На Середньому Заході сім'я прожила близько п'яти років, потім переїхала в Лос-Анджелес. Яна поступила в Університет Південної Каліфорнії на факультет міжнародних фінансів. Щоб оплатити навчання, крутилася на двох роботах. Рятувала хороша стипендія. Під час літніх канікул подружка покликала допомогти попрацювати костюмером на Paramount Pictures. Після того, як художник по костюмах і дизайнер, Яна працювала на головних голлівудських кіностудіях: MGM, Disney, Warner Bros., Paramount, New Line Cinema, Touchstone.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...