Дослідники з Університету Торонто заявили, що більшість популярних вітамінних добавок не мають жодного ефекту для здоров'я, повідомляють Патріоти України з посиланням на Science Daily.
Виявилося, що кальцій, а також поширені в харчових добавках вітаміни С і D не роблять ні позитивного, ні негативного впливу на профілактику хронічних захворювань.
Однак дослідження вчених показало, що фолієва кислота в поєднанні з вітаміном B може зменшувати ризик серцево-судинних захворювань та інсульту.
Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...
Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...