Їм так бракує тепла: Як маленькі українці виживають у дитячих будинках (відео)

Знедолені діти не залишаються на самоті зі своїми проблемами.

В Україні багато малечі стикається з недитячими проблемами: насильство, голод і абсолютна самотність, зазначають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

"Місто щасливих дітей" - притулок, де допомагають знедоленим дітям, що вже зазнали біди.

Більше 10 років він працює лише за кошти благодійників, без жодної підтримки держави. Нині Українська біржа благодійності влаштувала тут справжнє свято для малечі та паралельно збирала кошти – аби Центр міг продовжувати повертати дітям їхнє дитинство.

В Центрі живе 33 вихованці. Від 3 до 15 років. Хотіли б прийняти більше, та не вистачає потужностей, зізнаються у Фонді.



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...