Як вижив - не зрозуміло: Одесит скоїв карколомну ДТП (фотофакти)

Автомобіль перекинувся та уткнувся в землю капотом.

ДТП в Одесі. Фото: Facebook

В Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої автомобіль уткнувся в землю капотом, повідомляють Патріоти України.

Фото з місця події опубліковано на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook.

"Наші водії можуть і так ... Віртуозне ДТП в Одесі біля аквапарку. Пілот живий ...", - наголошується в повідомленні.

Дана подія не залишила байдужими користувачів мережі.

"Залік пілотові!)", "Ех))) він просто креативну рекламу заправки зробив)))", "Джона хоч не сильно пом'яв, прийдеться дорожче ніж за мерса заплатити", "ось що буде коли стюардеса невчасно сказала що вагітна" , - коментують знімок люди.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...