"Головний мотив "справи Рубана" - це удар по Юлії Тимошенко", - експерт

Політолог вважає екс-перемовника розмінною монетою в передвиборчій грі.

Рубан В. Фото: ЗМІ

Політолог Андрій Мішин вважає, що у справі Володимира Рубана маса нестиковок, починаючи з версії про підготовку терористичного акту проти перших осіб країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на NewsOne.

«Політолог нагадав, що останнім часом Рубан вже не займався обміном полоненими, тому що «його відсторонили після поїздки з Савченко». На думку Мішина, головний мотив «справи Рубана» – це удар по Юлії Тимошенко.

«Абсолютно очевидно, що удар йде якраз по президентській кампанії основного конкурента чинного президента – Юлії Володимирівни Тимошенко. Крім Рубана, там було названо прізвища різних офіцерів, які перебувають в оточенні Тимошенко. Там Мезенцев і ще … », – заявив політолог.

Правда, на думку Мішина, ніякої логіки в такій версії немає. «Навіщо Тимошенко підривати урядовий квартал? Навіщо вбивати Яценюка, який політичний труп уже кілька років?», – саркастично запитав Мішин.

Політолог відразу відкинув версію про причетність Володимира Рубана до організації «Український вибір» опозиційного політика Віктора Медведчука. Андрій Мішин наводить конкретні факти, які свідчать, що шляхи Рубана та «Українського вибору» розійшлися ще на початку Майдану. Щодо Медведчука, політолог стверджує, що Рубан був прямим конкурентом політика в справі обміну полоненими.

«Якщо в 13-му році Рубан і знаходився в організації «Український вибір», то 6 грудня разом зі своїм «Офіцерським корпусом» він виходить на Євромайдан, був там до кінця. І, загалом-то, сама ідея його займатися військовополоненими … Він став прямим конкурентом Медведчука і «Українського вибору».

Андрій Мішин нагадав, що на виборах мера Києва Володимир Рубан працював проти Медведчука і його організації. «І навіть проти них йшов на вибори мера Києва. Йшов представник «Українського вибору» і проти нього йшов Рубан», – нагадав політолог.

Політолог вважає, що факти свідчать про зв’язок Рубана з Ігорем Коломойським і його людьми. На підтвердження Мішин привів цитати соратників Ігоря Коломойського про те, що «Рубан – наша людина».

«Тим більше, він більше співпрацював з панами Корбаном і Коломойським. Він більш взаємодіяв. І Корбан колись сказав, що він має до них набагато більше відношення, ніж до Медведчука», – заявив політолог Андрій Мішин.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...