"Добре москаль в дупу клюнув": У мережі різко відповіли кримчанам-зрадникам, які кинулися оформляти українські паспорти

Користувачів обурило меркантильне бажання отримати українську біометрику.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Соцмережі активно дискутують про бажання кримчан оформити українські паспорти, повідомляють Патріоти України.

На включеному півострові навіть пройшов форум, присвячений обговоренню обхідного шляху оформлення українського біометричного паспорта.

«Правильно люди робимо укробіометріку, а то з вошивою куркою нікуди скоро не в’їдеш. 20 країн ЄС будуть висилати російських дипломатів. Такого і в СРСР не було», – відмітив з приводу події кримчанин.

Однак, як свідчать коментарі, багатьох українців обурило те, що власники російських паспортів тепер вирішили скористатися перевагами українських.

«Ще тільки тиждень тому вони були щасливі, що обирають собі руского царя і так про це хвастались в соцмережах. Що трапилось?! Цар фальшивий?! Чи країна, якою він править?!», «А для чого їм кудись їхати, в Криму на кінець то райї , бандерів нема,…. що знову не так?», «В кого було курка – ніякої біоніки. Назад до стійла», «Добре москаль в дупу клюнув», – пишуть в мережі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...