До відома відпочивальників: У Кирилівці шторм "з'їв" пляжі і коси (відео)

Третій день курортна Кирилівка потопає.

Кирилівку штормить. Фото: МВУ п'ятницю в другій половині дня в курортній Кирилівці почався шторм, який триває і сьогодні, повідомляють Патріоти України з посиланням на МВ.

Водою залиті бази не тільки Федотової коси (що, в принципі для весни характерне явище), але і Пересипу.

Як розповідають відпочиваючі практично з'їла вода і Центральний пляж. Але навіть і на той пісок, що залишився вийти неможливо - вітер просто здуває з ніг.

У соцмережах ті, кому "пощастило" відпочивати в ці вихідні в селищі, діляться враженнями і відео.

Звичайно, є відпочиваючі, яких ніяка погода не зупинить, але більшість все-таки не ризикують купатися.

Особливо прикро тим, хто приїхав на довгі вихідні з дітьми - розважальні комплекси на зразок дельфінарію та аквапарку ще не працюють, тобто діти просто нудьгують в номерах.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...