До антиросійського блоку долучилася Естонія

Прем’єр-міністр Естонії відмовився від візиту до Росії.

Юрі Ратас. Фото: Mihkel Maripuu

Прес-секретар естонського уряду повідомив, що прем’єр-міністр Естонії Юрі Ратас відмовився від візиту в Росію, зазначають Патріоти України з посиланням на іноземні джерела.

Відмова пов’язана з отруєнням екс-шпигуна РФ Сергія Скрипаля. Урмас Сеавер, прес-секретар естонського уряду, розповів, що організатори святкування сторіччя Естонії запропонували прем'єр-міністру взяти участь у Днях естонської культури в Красноярську, що відбудуться з 16 по 21 травня.

"Прем'єр-міністр думав про участь, оскільки вважає важливим святкування дня народження Естонії і в іноземних країнах. В цьому році прем'єр-міністр уже брав участь в заходах з нагоди сторіччя Естонії в Сполученому Королівстві, Ірландії, Фінляндії, Швеції та Латвії", - сказав Сеавер.

"У світлі недавніх міжнародних подій прем'єр-міністр все ж не вважає можливим візит до Красноярська", - додав він. Нагадаємо, Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломатів та припиняє всі дипломатичні контакти з РФ на високому рівні через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

США, Велика Британія, Франція та Німеччина виступили зі спільною заявою, у якій вони звинуватили Росію в отруєнні екс-шпигуна та його доньки. Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що для отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки була використана одна з найбільш токсичних речовин у світі.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...