Чернівці стануть ще ближче до Румунії

За неофіційними даними, кожен другий буковинець вже має, хоч і протизаконно, румунський паспорт.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Починаючи з 1 січня 2019 року, між українським містом Чернівці та румунською Сучавою ходитимуть дві пари поїздів, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури.

Заява була зроблена після засідання Робочої групи з питань транспорту та інфраструктури між Україною та Румунією.

Поїзди курсуватимуть з пересадкою на станцїї Вадул-Сірет у Румунії.

Також повідомляється, що сторони дійшли спільного рішення щодо необхідності організації контрейлерних перевезень типу RO-LA територіями України та Румунії та домовилися про подальше сприяння їх розвитку.

Стосовно автомобільних перевезень сторони дійшли згоди стосовно збільшення загальної квоти дозволів на здійснення міжнародних автоперевезень на 2018-2019 роки. Найближчим часом українські перевізники додатково отримають 4500 транзитних та 1000 двосторонніх дозволів.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...