Через інвалідність: У Києві дівчину вигнали із кафе (фото)

Заклад повідомив, що сталася помилка і адміністрація принесла дівчині свої вибачення.

Людмила Глушко. Фото: Соцмережі

У мережі розгорівся скандал через вчинку співробітників закладу У Києві дівчину вигнали з кафе через її інвалідність, повідомляють Патріоти України. Про те, що сталося розповіла сама Людмила Глушко на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Інцидент стався в понеділок, 21 травня, на Подолі, в закладі Stories cafe.

"Все буває вперше. Навіть коли офіціант виганяє тебе з кафе Stories cafe, на Костянтинівській, тобто" папрасілі пакінуть паміщеніе "!. Зовні миле і затишне, атмосферний заклад в центрі Подолу виявилося прогнилим зсередини", - написала Людмила. У Глушко інвалідність, дівчина хворіє на ДЦП.

На сторінці закладу повідомляється, що сталася помилка і адміністрація принесла дівчині свої вибачення. "У понеділок, 21 травня, у нас стався прикрий інцидент, в результаті якого одну з наших гостей, Людмилу Глушко, попросили покинути заклад. Ця помилка пов'язана виключно з некоректністю дій офіціанта.

Було проведено службове розслідування, в результаті чого з співробітниками закладу була проведена роз'яснювальна робота по комунікації з усіма гостями, незалежно від їх соціального статусу або наявності фізичних особливостей. Ми зв'язалися з Людмилою особисто і вибачилися за цю ситуацію. Дуже сподіваємося, що вона прийме наші вибачення. Для нас важливо, щоб всі без винятку гості були щасливі", - написали в кафе.

Інцидент прокоментували користувачі мережі: "Дівчину попросили покинути кафе через її інвалідності. Вона не дебошир, не била посуд, не кричала, і нікого не ображала ... Людина просто зайшов в кафе. Коли ж закінчиться це дно і ми почнемо спливати?"

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...