"Были гондоны, стали чемпионы": З’явився новий "хіт" про російську збірну (відео)

Шнур і Слєпаков присвятили пісню грі футбольної збірної Росії на чемпіонаті світу.

Семен Слєпаков і група "Ленінград" відреагували на гру російської збірної. Фото: Гордон

Комедійний актор Семен Слєпаков і група "Ленінград" російського музиканта Сергія Шнурова присвятили пісню грі футбольної збірної Росії на чемпіонаті світу, повідомляють Патріоти України.

Пісню опубліковано на каналі групи "Ленінград" у YouTube. У ній ідеться про те, що російські футболісти для вболівальників "були гондони, стали чемпіони", і критикується пісня "про Рамзана [Кадирова]" і російську національну збірну. "Наплевать, что поменяли возраст пенсионный, настроенье нам подняли наши чемпионы", – ідеться у пісні. Наприкінці гравців попереджають, що в разі поразки вони знову стануть для вболівальників "гондонами".

Слєпаков 11 червня опублікував пісню, присвячену чемпіонату світу з футболу. Збірну РФ артист назвав "лайном" і запропонував уявити ситуацію, коли "наші хлопці, як зазвичай, готуються обісратися", але їхнім тренером стає глава Чечні Рамзан Кадиров. За сюжетом композиції навіть таке призначення не рятує російських футболістів від поразки.

Збірна РФ обіграла команду Саудівської Аравії з рахунком 5:0. Із рахунком 3:1 виграла у команди з Єгипту. Росія набрала шість очок за різниці м'ячів плюс сім і практично забезпечила собі вихід у плей-оф.


Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...